Smalt Vitrinskåp

Smalt VitrinskåpSmala vitrinskåp är perfekta i trånga utrymmen där det helt enkelt inte hade gått att trycka in ett fullstort vitrinskåp då dessa normalt är väldigt breda av sig.

Många smala vitrinskåp är ungefär hälften så breda som ett vanligt vitrinskåp och istället för dubbla dörrar är där istället bara en singeldörr. De finns både med och utan lådor om man vill ha det och det säger sig själv att ett smalt skåp har avsevärt mindre förvaringsutrymme.

Det är inte ovanligt att smala vitrinskåp används för att lyfta fram prydnadssaker och annan inredning då de passar väldigt bra till detta också. Det finns även de som kombinerar ett smalt med ett normalt vitrinskåp i samma serie för att kunna använda dem till olika syften men ändå att de ingår i samma stil och ger ett enhetligt intryck.

Köp smalt vitrinskåp online

Om du ska köpa ett smalt vitrinskåp så låt dig inte begränsas av enstaka möbelbutiker i din närhet. Att ta en titt på butiker som säljer vitrinskåp och andra möbler online gör att du får tillgång till ett mycket större utbud och kan lättare hitta ett smalt skåp som passar hos dig. Vi listar här på sidan flera bra e-butiker som du bör spana in.

Till Butikerna

Smala vitrinskåp i olika utföranden

Smala vitrinskåp kan tyckas vara en liten grupp möbler där det inte finns så många valmöjligheter men så är det inte. Det finns enormt många vitrinskåp att välja mellan och då framför allt hos de butiker som säljer dessa på nätet. Här finns även en stor variation av smala vitrinskåp där inte bara design och storlek skiljer sig utan även material och färger.

Svarta och vita vitrinskåp är relativt enkla att hitta och finns i en mängd olika utföranden. Även träslaget ek är väldigt populärt och här finns också flera valmöjligheter. Andra träslag förekommer också men är inte lika vanliga. Vitrinskåp som är mestadels i glas är inte helt ovanligt heller och finns även som små vitrinskåp. Dessa är perfekta för att ge maximal exponering till det i skåpet.