Litet Vitrinskåp

Små vitrinskåp kan vara väldigt smidiga och passa in bättre än vad ett stort vitrinskåp kan göra. Man kommer få ett betydligt mindre skåp med mindre förvaringsmöjligheter men samtidigt kanske det platsar betydligt bättre med ett litet vitrinskåp.

Du har två alternativ om du letar efter ett litet vitrinskåp. Det första är att satsa på ett smalt vitrinskåp vilket då kommer vara lika högt som ett normalstort vitrinskåp men samtidigt inte alls lika brett. I ett trångt rum kan t.ex. detta vara den bästa lösningen.

Ett annat alternativ är att satsa på ett lägre vitrinskåp. Med ett lågt och litet vitrinskåp kan använda ovansidan av skåpet till dekoration medan du får plats med en hel del glas och porslin undertill. De små och låga vitrinskåpen finns både som du sätter på golvet eller som du monterar på väggen.

Köp litet vitrinskåp

Om du ska köpa ett litet vitrinskåp så bör du spana in de butiker vi listar som har ett stort urval av möbler, skåp och just vitrinskåp. Priserna är ofta lägre och utbudet större än vad motsvarande modeller hade kostat i lokala möbelbutiker.

Till Butikerna

Välj inte ett för litet vitrinskåp

Den största missen du kan göra är att köpa ett för litet vitrinskåp för att sedan komma på att du behöver och vill ha större förvaringsutrymme. Försök att verkligen gå igenom vad du behöver plats till nu, hur mycket av skåpet det skulle ta och om där är något i framtiden som du planerar att köpa som du vill ha där.

I ett vitrinskåp kanske man vill förvara både finservis, glas och annan porslin som t.ex. kaffeservis, bestick och annat. I så fall vill du förmodligen ha gott om utrymme och lådor vilket ett litet vitrinskåp inte kommer ha i samma utsträckning.